12 Nisan 2010 Pazartesi

YAŞASINNN:)


Cumartesi Zeko'nun doğum günüydü. Benim bitanecik Duducuğumun bi tanecik zekosunun yani:D Ona spiderman scooter aldık. Gördüğünde verdiği tepkisiydi bu "yaşasınnn". Hayatın bize sunduğu her paketi açtığımızda yaşasın diyebilsek keşke, yada dışı süslü içi kötü paketleri hiç açmasak, süsleri hiç bozulmasa...


Ne düşünüyorum biliyomusunuz yakın zaman da ben gidip fide filan alayım, balkonumu süsleyeyim. Size de onlardan bahsedeyim. Ne dersiniz biraz içimiz açılsın yaaaaw;)


Bu arada pazar gecesi ızgara alabalık yaptım fırında, yağ yerine kaymak kullandım. Amanda aman iyi kullanmışım. Baharatlarla filan pek bi enfes oldu. Fotoğraf Makinasını daha alışamadım kullanamıyorum ama kullanmaya bi başlayınca sanırım her ayrıntıyı fotoğraflicam...

4 yorum:

  1. Ooo balıklar hemi de alabalık ızgaralar.. Afiyet bal şeker olsun. Alabalık tereyağında kızartılınca da pek bir nefis oluyor dipnot olaraktan söliim :)
    Ben balkon ziraatine maydanoz dikerek başladım, eğer olurda yetişirseler geliştirmeyi düşünüyorum domates biber patlıcan vs. olarak :)))

    YanıtlaSil
  2. Diyetteyiz bajımmmmm, no tereyağ, no selülit:D

    YanıtlaSil
  3. Kızartma diyorsun kuzuuuum, ben kaymağı bıçağın ucuyla koydum;)

    YanıtlaSil