27 Ocak 2011 Perşembe

Yazı var yeniii :)

Her gün sabah gazetelerini karıştırırcasına baktığım bloglar var. Ve neden bir kaç gündürdür güncellenmiyo bu blog deyip söylendiklerim, Ve de " Mübarek seninde blogun var kaç ay oldu tek satır yazmadın diye dannnkk edişlerim :))

Hayat hızlı, müthiş gelişmelerle dolu akarken ben buraya tek satır yazmamışım, herhalde anca idrak ettiğimden. Efendim bendeniz artık bir kayınvalide, bir askerannesi, bir çocuğunun mürüvveti için dua edecek kişi adayıyım inşallah :)))

Muhtemelen 4-5 ay sonra size gaz problemlerinden, değişen uyku düzenimizden, milletin yıllardır bildiği şeyleri yeni öğrenip nasıl şokk olduğumdan bahsedicem :) İnşallah çok güzel gelişmeler, sevinçlerde anlatırım. Ben şimdiden merakla bekliyorum kendimi :)

Bu aralar araştırma konularıma gelince tabiki, bebek battaniyesi modelleri, uygun fiyatlı bebek odaları, fonksiyonel bebek arabaları... Tıpkı eskiden barbie bebek alırken yaptığım araştırmalar gibi tabi o zaman internet filan yok, bi tuhafiyeci Ali Amcanın dükkanına bi Muhsin Amca ya bide Tevfik Amca ya bakardım anneme fiyat bilgilerini iletir sabırla ... ayyy tamam sabırsızlıklar içinde beklerdim.
Şimdi de öyle sayılır, sabırsızlanıyorum bir an evvel herşey hallolsun istiyorum. Çalışırken hazırlıklarla ilgilenmek çok kolay olmuyo ama hallederiz inşallah. Kocam sağolsun zevklidir, çok ta yardımcı bana.

Aklınızda olsun sizinde uygun fiyatlı güzel bebek malzemeleri satan yerler biliyorsanız önerilerinizi memnuniyetle bekliyorum :)
Bebeğim için alınan ufak tefek bi kaç parçayı paylaşayım bu arada:






1- Arzum bebbe robot Arkadaşlarımın hediyesi bana, sağolsunlar çok ince düşünmüşler. Bana göre çok kullanışlı daha denemedim ama hem blender, hem sterilizatör( ki hamile kalır kalmaz bunlara baktım biberon kaynatamam gibi gibi geliyo çünkü:)), buharda pişirici, ısıtıcı... Kullanır kullanmaz yorumlarımı yazıcam






2- Weewell mini hava temzileyici


Buzdolabı, Araç, Giysi Dolabı ve Küçük Oda Hava Temizleyicisi
Kuvvetli Sterilizatör
Weewell Hava Temizleyici içinde bulunduğu ortamı Ozon (O3) gazı ile doldurur. Özellikle buzdolabı kullanımında sebze ve meyvalarda oluşabilecek küf, mantar ve bakterileri %95 oranında yok eder. Kötü Kokuyu Yok Eder Weewell Hava Temizleyici tarafından ortama verilen Ozon (O3) gazı kötü kokuları alır. Ortamın havasını temizler. Buzdolabı kullanımında besinlerin kokularının karışmasını ve birbirini etkilemesini önler. Besinlerde Tarım İlaçlarının Bağlarını Zayıflatır Buzdolabına verilen Ozon (O3) gazı, havayı oksidize eder; meyve ve sebzelerin üzerine yapışmış olan tarım ilaçlarının bağlarını zayıflatır, kolay temizlenmelerine yardımcı olur. Tazeliği Korur Ozon (O3), buzdolabınızda bulunan meyve ve sebzelerin bozulma sürecini kontrol altında tutar. Kökü kokulardan korunan, steril bir buzdolabında et, meyve ve sebzelerin raf ömrü uzar.
Meyve sebze yıkarken sirke bazen de exir diye bi karışım var onu kullanıyorum. Bu da buzdolabımda işe yarar inşallah. Bu gün gelmesi lazım bakalım. Yorumlarımı kısa sürede yazarım bari :)

Kısmen özet geçilmiş bi yazı oldu ama şimdilik böyle işte :)

















3 yorum:

  1. Nihayet diyerek girizgah yapayım ben de bu yeni yazıya :)
    Kayınvalide adaylığını ilan ederek junior haberini paylaştın ya ne diyim sana, şimdiden kız annelerinin gözünü korkutmaya çalışıyosun gibime geliyor :)
    Aldığın şeyler faideli şeylere benziyor kullan da yorumlarını alalım ama önce çocuğa don zıbın al onlar daha bi öncelikli sanki :):)
    Son olarak bu mutlu haberi ilk defa duyuyormuşum gibi yine çok mutlu oldum buradan da okuyunca, Rabbim sağlıkla kucaklarımıza da almayı nasip etsin inşallah.(Amin)

    YanıtlaSil
  2. Çok çok sağol şekerim, kocamın tabiriyle bir ritüeli gerçekleştirmek adına bi atlet kilot takım aldık diğerleride yavaş yavaş inşallah. Onlar bilinen şeyler zaten alınacak ya bunlara bi bakın dedim işinize yarar belki diye.
    Kaynanalık konusuna gelince evet işte o benim, korkun kızlar:)))

    YanıtlaSil
  3. Uzun zaman sonra bomba haberle geri döndü efsane:)Yeğenlerimize bir yenisi daha ekleniyor.
    Allah hayırlı kılsın inşaallah.Sağlık, sıhhat ve afiyet versin.
    http://www.irembebe.com/ ve http://www.e-bebek.com/ bu iki sitede aradığın herşeyi bulabilirsin:) (sen nerden biliyorsun diye aklına geldiyse yeğenlerden biliyorum ben)
    Son olarak bu mutlu haberi ilk defa duyuyormuşum gibi yine çok mutlu oldum ilk defa buradan duyduğumdan olmasın!!! Neyse sıra bize de gelir.Sonuçta intikam soğuk yenen bir yemektir.(Gerçi şu durumda ben istesemde sıcak yiyemem ya:):))

    YanıtlaSil