28 Eylül 2010 Salı

YORUMCUNUN HEVESİNİ KIRAN BLOGGER LAR




Öncelikle herkese merhabalar. Düğün dernek olayları bitip o psikolojiden uzaklaşan ben "Söz Fato'da" formatınızda karşınızdayım bugün :)
Ama sinir oldum. Şöyle ki; gün geçtikçe birbirinden güzel bloglar açılıyo, hakkaten kaliteli yazılarda oluyo, sizde naçizane emeğe olan ilginizi, fikrinizi aktarmak için yoruma açılan bu yazılara fikirlerinizi tebriklerinizi sıralıyorsunuz sonra...
Yorumuzunuz izin çıktıktan sonra yayınlanacak, ona da tamam ama bu izin neden çıkmıyor mübarek ? Hem ne dedim ki ben? Güzel olmuş dedim bunu yayınlamak için bu kadar uzun düşünürsen çirkin desem neler olacak kimbilir...
Ayrıca biliyomusun herkesler yorum yapanlara hediyeler dağıtırken ben senden cevap bile beklemiyorum lütfedip yorumuma kalbin kadar temiz sayfanda yer ver yeter (ühüüü ühü :P)

7 yorum:

  1. Teşekkür ederim efendim hepimizin gönlü sapasağlam olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. Uzun bir aradan sonra özeleştiriyle blogger alemine dönüş yaptı:)

    YanıtlaSil
  3. Özeleştiri ithamına konu olan olay nedir sayın sunshine :) Şu blogda kimin yorumunu yayınlamadım, kimin tavuğuna pişşt dedim ben ??

    YanıtlaSil
  4. Olay bloger sahibinin vurdumduymazlığı , ilgisizliği bence :) bakın mesela bu yorumumu 30 Eylül 2010 15:50 de yazdım bakalım ne zaman yayınlanacak :)
    bence kısa sürede yayınlanır , neden mi ilgili bir bloger sahibi varda o yüzden :)
    Ayrıca bir web designer olarak belirteyim hemen :) böyle olaylara maruz kalmamak için gelin size web sitesi yapayım onaya gerek kalmaz yorumlarda sonradan kontrol edersiniz :)
    Bana ulaşın hehe reklamımı da yaparım :)
    deneme 1 - 2 :)

    YanıtlaSil
  5. Çok geç olsa da bu blogla tanışmak,bu blogdaki yazıları okumak cidden mutluluk verici.''Öyle çok izleyicim izlediğim filan yok malum ama bazen insan sadece kendisi için bile yazmayı seviyor.''cümlesi aslında herşeyin özeti.Bu blogdaki ilk yorumum...Nice yazılara ve yorumlara...:)

    YanıtlaSil
  6. ÖZKAN , ERDEM ÇETİN;
    Siziler için aslında buraya yorum yazmak yerine bloggerları heveslendiren yorumcular diye bi post hazırlamak isterdim ama aynı tarz konular üst üste çok sosyal mesaj içerir :D
    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil