15 Eylül 2010 Çarşamba

Anlatılamıyor... Yaşandı...




Beklenen gün geldi ve nar tanesi nur tanesi kardeşimi dünya evine itekledik :) Çok güzel bir hafta geçirdik düğünden önce, koşturmacalı, duygusal, telaşlı... Kına günü elbisesinin fermuarı bozulupta sinir krizi geçirmeyen nadir gelinlerdendi benim kardeşim. İstisnasız gördüğüm en güzel gelindi.Bu benim için nasıl bir duyguydu hala anlatamıyorum. İçimden çıkmıyo duygular muhtemelen çok çok büyük olduklarından biraz ziplemeye çalışıyorum ki anlatabileyim böyle bi varlığın ablası olmak nasıl muhteşem bişey. Ayrılık hissi dalga dalga sarsada bizi bazen, düğünden iki gün sonra görünce onu yok dedim ya kim demiş evlenince ayrılınır diye ayrılmadık eklendik. Çok ağladık ama hepimiz ayrı karelerde, babamın olduğu görüntü beni biraz bozdu. Aklıma gelince hala gözlerim dolduğundan geçiyorum bu mevzularıııııı.

Velhasıl-ı kelam oldu da bitti maşallah, nazar değmez inşallah :) ( ay bu söz sünnet düğünleri için mi söyleniyordu yoksa !!! :)))

3 yorum:

  1. "Onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine" daha bi uyuyo sanki :)
    Eh ağlamak adettendir diyecem kafama bişey fırlatırsın diye korkuyorum, ama nasıl duygular olduğunu çok iyi bilirim iki abla evlendirmiş biri olarak, hele ki seninki tek kardeşin, gözbebeğin. Ama onun mutluluğunu gördükçe sende mutlu oluyorsun bi zaman sonra, geçiyor bu halet-i ruhiyyeler..

    Canım Allah sonsuz mutluluklar versin o peri kızına kurduğu yeni yuvasında :) Çok çok mutlu olsun inşallah.
    **
    Eh artık hazır bacun da bu yakada, artık daha kolay teşrif buyurursun bu cenahlara :) (fırsatçı Sessizce :P)

    YanıtlaSil
  2. Allah bir ömür boyu mutlu etsin kardesini

    YanıtlaSil
  3. *SEVDA*,
    Amin cümlemizi. Çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil